Până în acest moment, plățile pentru șomaj tehnic pentru firmele din Bistrița-Năsăud au însumat 57.076.060 lei
În contextul pandemiei, Partidul Național Liberal a acționat în favoarea românilor, iar unul dintre domeniile prioritare îl constituie mediul de afaceri, în sprijinul căruia s-au instituit măsuri în valoare totală de 7,2 miliarde lei până în prezent, din această sumă 4,9 miliarde lei fiind acordate pentru șomajul tehnic. Până în acest moment, plățile pentru șomaj […]

În contextul pandemiei, Partidul Național Liberal a acționat în favoarea românilor, iar unul dintre domeniile prioritare îl constituie mediul de afaceri, în sprijinul căruia s-au instituit măsuri în valoare totală de 7,2 miliarde lei până în prezent, din această sumă 4,9 miliarde lei fiind acordate pentru șomajul tehnic.

Până în acest moment, plățile pentru șomaj tehnic pentru firmele din Bistrița-Năsăud au însumat 57.076.060 lei. Partidul Național Liberal a demonstrat, astfel, că interesul și nevoile oamenilor primează, iar proiectele noastre nu se opresc aici.

Noi, echipa PNL, ne vom preocupa prioritar pentru ca astfel de proiecte să continue a fi implementate alături de alte măsuri care vin în sprijinul celor afectați de pandemie. Cu toții trăim clipe grele și doar împreună vom reuși să depășim această criză fără precedent.

#dezvoltamromania#dianamorardeputat#incepemcudreptul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *