Somăm PSD-ul să înceteze stilul de campanie bazat pe minciună
Din păcate, PSD nu a înțeles nimic și otrăvește aerul acestei campanii electorale. Somăm PSD-ul să înceteze atacurile mizerabile împotriva președintelui României, Klaus Iohannis. Somăm PSD-ul să înceteze stilul de campanie bazat pe minciună, calomnie, dezinformare. Partidul Naţional Liberal are o campanie pozitivă, bazată pe propuneri concrete pentru români, propuneri care sunt finanțabile. Am pregătit […]
Din păcate, PSD nu a înțeles nimic și otrăvește aerul acestei campanii electorale. Somăm PSD-ul să înceteze atacurile mizerabile împotriva președintelui României, Klaus Iohannis. Somăm PSD-ul să înceteze stilul de campanie bazat pe minciună, calomnie, dezinformare.

Partidul Naţional Liberal are o campanie pozitivă, bazată pe propuneri concrete pentru români, propuneri care sunt finanțabile. Am pregătit programul de guvernare, am arătat românilor ce vrem să facem pentru România. Vom transmite efectele favorabile ale Programului Național de Dezvoltare al Partidului Național Liberal pentru fiecare român.

Vom face o campanie de prezentare a tuturor obiectivelor de investiții pe care vrem să le finalizăm în următorii patru ani de zile, vom prezenta toate reformele pe care le vom face, vom face o campanie în care vom prezenta repararea tuturor stricăciunilor făcute de PSD la adresa Justiției, la adresa sistemelor publice, la adresa mediului de afaceri și la adresa societății în ansamblu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *