În experiența de avocat, spețele, cauzele pe care le ai te marchează
La început, în experiența de avocat, spețele, cauzele pe care le ai te marchează, trăiești mult mai puternic alături de cei care vin cu mici drame în fața ta și îți cer ajutorul.   Întotdeauna am avut o empatie puternică față de cei care aveau probleme și sunt multe cauze pe care le-am tratat cu […]
La început, în experiența de avocat, spețele, cauzele pe care le ai te marchează, trăiești mult mai puternic alături de cei care vin cu mici drame în fața ta și îți cer ajutorul.
 
Întotdeauna am avut o empatie puternică față de cei care aveau probleme și sunt multe cauze pe care le-am tratat cu titlu pro bono.
 
Îmbrățișând profesia de avocat, nu pui la dispoziția oamenilor doar cunoștințele tale juridice, ci dedici o parte din sufletul tău cauzei lor, trăiești alături de cei in nevoie, încercând sa găsești cele mai bune soluții.
 
În Parlamentul României voi găsi cele mai bune soluții legislative pentru problemele oamenilor, fiindu-le aproape prin întreaga activitate dedicată acestui scop. #dezvoltamRomânia #incepemcudreptul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *