Despre mine

Motivul pentru care am decis să candidez?


Nevoia politicii românești de a avea oameni instruiți, competenți și pertinenți, pentru că doar aceștia vor ști să propună inițiativele și proiectele cu adevărat benefice, care să ajute tot poporul, nu doar o anumită parte.


În urma finalizării studiilor de licență și masterat din cadrul Universității din Oradea, am profesat ca avocat până în 2020.În parcursul meu profesional, m-am alăturat Partidului Național Liberal din dorința de a mă implica mai mult pentru țara noastră.

În acest fel, până în 2020 am fost consilier local al municipiului Bistrița.În prezent, dețin funcția de vicepreședinte al OFL România și al Curții de Arbitraj PNL și președinte al OFL Bistrița-Năsăud.

WhatsApp Image 2020-11-10 at 3.35.48 PM

Parcursul meu profesional a culminat odată cu obținerea funcției de Secretar de Stat în Ministerul Justiției.Majoritatea funcțiilor pe care le prestez sunt în strânsă legătură cu PNL, partidul la care am aderat cu încrederea că, alături de alți oameni capabili, voi putea să schimb ceva.


Cred cu tărie că poziția mea de avocat este un punct important în cadrul politicii, deoarece un avocat cu principii promovează şi apără drepturile, libertăţile şi interesele legitime ale omului. Vreau să militez în Parlament pentru toți românii, nu doar pentru un segment. 


Scopul meu în Parlament este de a fi vocea celor care nu pot vorbi, dar care au atât de multe de spus.